054 - 51 09 09INFO@BOWE.SE

Insect Shield i Karlstad

Insect Shield i Karlstad

Bowe Produkter AB hjälper dig som behöver kläder med så kallat Insect Shield i Karlstad. Insect Shield är kläder med inbyggt insektsskydd för mygg, fästingar, knott, älgflugor och andra insekter. Insect Shield är skapat ur blomman Krysantemum, som innehåller det verksamma ämnet pyretrin, som är ett dödligt gift för insekter. Ämnet är helt ofarligt för människan och andra däggdjur. Tänk dig att kunna gå på picknick i fint och soligt väder, utan att behöva tänka på att besväras av mygg. Detta är normalt inte realistiskt, men med hjälp av våra speciellt utformade kläder, så är detta fullt möjligt.

Begär en offert

Om du vill, så kan du begära en offert. Detta är speciellt bra, om du vill slippa att bestämma dig direkt. Genom att begära en offert, så kan du i stället i lugn och ro fundera över vårt erbjudande. Det kan vara bara att känna till att det alltid är helt kostnadsfritt att begära en offert genom oss på Bowe Produkter AB.

Samarbete

Vi på Bowe Produkter AB har bland annat samarbetat med den amerikanska armén. Detta samarbete går ut på att försöka att skydda soldater från insektsburna sjukdomar. Vi har även utvecklat olika typer av fritidskläder för andra ändamål.

Vi på Bowe Produkter AB vill vara ditt självklara val, då du behöver produkter inom fiske och dylikt. Med hjälp av våra kläder med Insect Shield kan du slippa att oroa dig över att besväras av mygg, när du är ute och fiskar eller gör annat. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig och om det är någonting som du vill veta mera om inom vår bransch, så är det bara att du hör av dig till oss.